Medewerkster (21) van Kruidvat in Tilburg krijgt rochel in haar gezicht door boze …

Medewerkster (21) van Kruidvat in Tilburg krijgt rochel in haar gezicht door boze ...
Medewerkster (21) van Kruidvat in Tilburg krijgt rochel in haar gezicht door boze klant
Tilburg – Een man heeft dinsdag een medewerkster van de Kruidvat in het gezicht gespuugd omdat hij een product niet mocht ruilen.

De man wilde een mascara omruilen maar dat werd hem geweigerd. De medewerkster mocht het product vanwege de voorgeschreven hygiënevoorschriften niet terugnemen. De man vertrok, om niet veel later terug te komen en de vrouw in het gezicht te spugen.

Man mag mascara niet ruilen en spuugt Kruidvat-medewerkster in het gezicht

Na zijn daad maakte de man zich snel uit de voeten. Het incident is met beveiligingscameras vastgelegd en er kan dus, zo schrijft Omroep Brabant, gericht aangifte worden gedaan.

Fietsen De schrik zat er daarna behoorlijk in bij de medewerkster. “Ze was echt helemaal flabbergasted. Ze durfde niet eens in haar eentje eten te halen bij de supermarkt. Iemand heeft met haar mee moeten lopen.” Ook toen ze aan het einde van haar dienst naar huis moest fietsen, fietste er iemand met haar mee. 

vrouwenkruidvattilburgUpdated Vandaag, 14:52Vandaag, 13:55 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S07 aug.Met deze truc kleurt je tuin weer groen05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens Zomergasten12:51Laffe daad dierenbeul gefilmd in HelmondGerelateerde artikelen05 aug.BinnenlandAgent springt gracht in bij zoekactie naar meisje01 aug.BuitenlandBelg overleeft val van 30 meter uit flat Las Palmas19 jul.BinnenlandMan steekt zichzelf neer in Amsterdam13 jul.BinnenlandAmnesty geschokt door taseren demente man13 jul.BinnenlandLeeuwenwelpje doodgebeten in Limburgs attractiepark13 jul.BinnenlandZorginstelling onderzoekt incident met taserDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

TILBURG – Een man heeft dinsdagmiddag een medewerkster van het Kruidvat in Tilburg in het gezicht gespuugd. De man wilde een mascara komen ruilen, maar wegens hygiënevoorschriften kon dit niet. De man vertrok en kwam tien minuten later terug om in het gezicht van de medewerkster te spugen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.

Zondag heeft de medewerkster een afspraak bij de politie om aangifte te doen. “Mijn dochter wist eerst niet goed wat te doen. Ze heeft al wel contact  gehad met de politie en die zeiden dat ze gelijk 112 had moeten bellen. Het kwam gewoon niet in haar op.” 


Tilburg at Twitter: