Dronken Rotterdammer scheldt medewerkers ambulance huid vol na ongeluk in Tilburg – BD.nl

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9930. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De politie ontving rond 17.30 uur een melding van een aanrijding op de Rueckertbaan. Hij troffen zij een auto aan die tegen een boom was gereden. Hiernaast was deze auto ook tegen de achterzijde van een voorligger gereden, waardoor er lichte schade was ontstaan. De bestuurder van het voertuig, een 29-jarige Rotterdammer, raakte door de aanrijding gewond en moest door de ambulancemedewerkers worden nagekeken. Terwijl de medewerkers van de ambulance de man nakeken, uitte hij ernstige beledigingen in hun richting. Hiernaast wilde hij niet geholpen worden.Toen de man het zodanig bont maakte, heeft de politie hem in de boeien gezet en overgebracht naar het politiebureau. Hij bleek onder invloed van alcohol. Op het bureau blies hij tijdens de ademanalyse 765 Ugl, ruim drie maal de toegestane hoeveelheid. Het rijbewijs is direct ingenomen en de man zit vast voor verder onderzoek.