Vrachtwagen in Tilburg maakt teveel geluid: chauffeur bedreigd en mishandeld – BD.nl

Vrachtwagen in Tilburg maakt teveel geluid: chauffeur bedreigd en mishandeld - BD.nl
Vrachtwagenchauffeur gewond na ruzie over koelmotor [+foto]
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9930. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.

TILBURG – [update 09:46 uur] Een vrachtwagenchauffeur die maandagavond 1 april met zijn vrachtwagen geparkeerd stond op de Lovense Kanaaldijk in Tilburg, werd hier bedreigd en mishandeld door een man en vrouw. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

De chauffeur stond rond 22.45 uur met zijn vrachtwagen op de Lovense Kanaaldijk. Een vrouw kwam rond die tijd in haar rode badjas verhaal bij hem halen. Zij gaf aan last te hebben van het geluid van de koeling van de wagen en verdween vervolgens.

Het slachtoffer kreeg een brandende en stekende pijn in zijn gezicht. Vervolgens liep het tweetal weg. Het slachtoffer belde de politie. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Niet veel later kwam de vrouw weer terug, alleen dit keer samen met een man. Deze man, eveneens gekleed in een rode badjas, zou de chauffeur vervolgens hebben bedreigd met een mes. Hiernaast spoot deze man vermoedelijk pepperspray in het gezicht van het slachtoffer, waarop er een brandende en stekende pijn ontstond. Vervolgens liep het tweetal weg. Het slachtoffer belde vervolgens de politie

Mes en peppersprayDe man, eveneens gekleed in badjas, zou de chauffeur vervolgens hebben bedreigd met een mes. Ook spoot hij vermoedelijk pepperspray in het gezicht van de chauffeur.

De vrachtwagenchauffeur werd door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Agenten hielden direct in de nabije omgeving een buurtonderzoek. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

De politie zoekt de man en de vrouw die bij het incident betrokken waren. Beiden zijn vermoedelijk tussen de 40-55 jaar oud. De man had grijs haar, de vrouw grijs/blond haar tot op de schouders. Bent u getuige geweest van deze bedreiging en mishandeling of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

Aspen Oss betaalt € 150.000 boete vanwege niet naleven veiligheidsregels gevaarlijke stoffen 02-04-2019 | Algemeen OSS – Het bedrijf Aspen Oss B.V. uit Oss heeft een door het Openbaar Ministerie (OM) aange… Binnenvaartschepen steeds vaker gefinancierd middels crowdfunding 02-04-2019 | Binnenvaart VEENENDAAL – De bank draait de kraan steeds verder dicht voor mkb-financieringen. Ook in de binnenva… Vijf nieuwe Renault Trucks T-trekkers voor Sluyter Logistics 02-04-2019 | Nieuw Materieel BEESD – Sluyter Logistics heeft onlangs vijf Renault Trucks T 4×2-trekkers en een Renault Master opg…

Fotos Van Stratum Van Stratum D. Stuij DGO Peter Roest Transport Peter Roest Transport Stuur uw fotos naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Singapore Airlines houdt Boeings aan de grond 02-04-2019 | Buitenland SINGAPORE – Luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines houdt vanwege motorperikelen een tweetal … Morocco Desert Challenge 2019 breekt alle records 02-04-2019 | Algemeen Met ruim 50 procent meer deelnemers dan vorig jaar op de startlijst, en bij de side-by-sides zelfs e… Politie neemt al 18 trekkers in beslag tot grote ergernis van Jost Group 02-04-2019 | Buitenland HERSTAL – De rechtbank van Luik heeft vorige week toestemming gegeven voor de inbeslagname van 346 v…

Update 737 MAX pas in komende weken gereed 02-04-2019 | Buitenland WASHINGTON/SEATTLE – Boeing heeft langer de tijd nodig om de software te vernieuwen voor de 737… Vrachtwagenchauffeur gewond na ruzie over koelmotor 02-04-2019 | Opmerkelijk TILBURG – [update 09:46 uur] Een vrachtwagenchauffeur die maandagavond 1 april met zijn vrachtwagen … Viking Indun en Chemical Marketer mogen nog niet weg na aanvaring Westerschelde 01-04-2019 | Aanvaringen TERNEUZEN – De twee schepen die maandagochtend vroeg in botsing kwamen op de Westerschelde bij …

Negen nieuwe DAF XFs voor De Jong Verpakkingen 02-04-2019 | Nieuw Materieel DE LIER – Afgelopen zaterdag heeft De Jong Verpakking negen nieuwe vrachtwa…