Vrachtwagen in Tilburg maakt te veel geluid: chauffeur bedreigd en mishandeld – BD.nl

Vrachtwagen in Tilburg maakt te veel geluid: chauffeur bedreigd en mishandeld - BD.nl
Vrachtwagenchauffeur gewond na ruzie over koelmotor [+foto]
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9930. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.

TILBURG – [update 09:46 uur] Een vrachtwagenchauffeur die maandagavond 1 april met zijn vrachtwagen geparkeerd stond op de Lovense Kanaaldijk in Tilburg, werd hier bedreigd en mishandeld door een man en vrouw. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer kreeg een brandende en stekende pijn in zijn gezicht. Vervolgens liep het tweetal weg. Het slachtoffer belde de politie. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens het transportbedrijf waar de man voor werkt, gaat het naar omstandigheden goed met hem. "Het is heel triest dat dit gebeurt", aldus een medewerkster. De man is weer uit het ziekenhuis.

De chauffeur stond rond 22.45 uur met zijn vrachtwagen op de Lovense Kanaaldijk. Een vrouw kwam rond die tijd in haar rode badjas verhaal bij hem halen. Zij gaf aan last te hebben van het geluid van de koeling van de wagen en verdween vervolgens.

Niet veel later kwam de vrouw weer terug, alleen dit keer samen met een man. Deze man, eveneens gekleed in een rode badjas, zou de chauffeur vervolgens hebben bedreigd met een mes. Hiernaast spoot deze man vermoedelijk pepperspray in het gezicht van het slachtoffer, waarop er een brandende en stekende pijn ontstond. Vervolgens liep het tweetal weg. Het slachtoffer belde vervolgens de politie

Mes en peppersprayDe man, eveneens gekleed in badjas, zou de chauffeur vervolgens hebben bedreigd met een mes. Ook spoot hij vermoedelijk pepperspray in het gezicht van de chauffeur.

De vrachtwagenchauffeur werd door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Agenten hielden direct in de nabije omgeving een buurtonderzoek. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

De politie zoekt de man en de vrouw die bij het incident betrokken waren. Beiden zijn vermoedelijk tussen de 40-55 jaar oud. De man had grijs haar, de vrouw grijs/blond haar tot op de schouders. Bent u getuige geweest van deze bedreiging en mishandeling of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

Grote transportcontrole op A67 02-04-2019 | Controles GELDROP – De politie houdt dinsdag een grote transportcontrole op de A67. De vrachtwagens worde… Zeker twintig gewonden bij busongeval Duitse Lichtenau 02-04-2019 | Buitenland LICHTENAU – Zeker twintig mensen zijn gewond geraakt door een busongeval in Duitsland. Het voertuig … Aspen Oss betaalt € 150.000 boete vanwege niet naleven veiligheidsregels gevaarlijke stoffen 02-04-2019 | Algemeen OSS – Het bedrijf Aspen Oss B.V. uit Oss heeft een door het Openbaar Ministerie (OM) aange…

Fotos Van Stratum Van Stratum D. Stuij DGO Peter Roest Transport Peter Roest Transport Stuur uw fotos naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Bouw eerste Europese LNG-bunkerstation in Keulen in volle gang 02-04-2019 | Buitenland KEULEN – De bouw van het eerste Europese vaste bunkerstation voor liquefied natural gas (LNG) i… Broekman Logistics rondt integratie van de VLS-Group af 02-04-2019 | Bedrijfsnieuws ROTTERDAM – Broekman Logistics kondigt een grote mijlpaal aan met betrekking tot het integratie proc… Singapore Airlines houdt Boeings aan de grond 02-04-2019 | Buitenland SINGAPORE – Luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines houdt vanwege motorperikelen een tweetal …

Minder file door strategische inzet bergers 02-04-2019 | Weer en Verkeer UTRECHT – Rijkswaterstaat gaat vanaf deze maand bergers strategisch positioneren in het land ti… Uitstoot luchtvaart verdubbelt zonder klimaatbeleid 02-04-2019 | Algemeen UTRECHT – De klimaatimpact van de Nederlandse luchtvaartsector verdubbelt de komende dertig jaar, te… Update 737 MAX pas in komende weken gereed 02-04-2019 | Buitenland WASHINGTON/SEATTLE – Boeing heeft langer de tijd nodig om de software te vernieuwen voor de 737…

Binnenvaartschepen steeds vaker gefinancierd middels crowdfunding 02-04-2019 | Binnenvaart VEENENDAAL – De bank draait de kraan steeds verder dicht voor mkb-financier…