Bloemen voor slachtoffer van fataal ongeluk op fietspad naast spoor in Tilburg – BD.nl

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9930. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.

TILBURG – De fietser die zaterdagavond in Tilburg is overleden na een aanrijding met een bromfietser, is een 56-jarige man uit de Brabantse stad. De bromfietser, die is aangehouden, blijkt een 24-jarige plaatsgenoot, aldus de politie.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

Het slachtoffer reed met zijn vrouw over het fietspad, toen uit tegenovergestelde richting de bromfietser kwam. Bij de botsing raakte de laatste lichtgewond. De oorzaak van de botsing is nog niet duidelijk.

tilburgUpdated Gisteren, 12:26Gisteren, 10:18 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S14 apr.Mislukte kus gaat de wereld over14 apr.'Het draait niet alleen om klaarkomen'14 apr.Dit is het grootste vliegtuig ter wereld14 apr.Baudet: Deze man is de weg kwijtGerelateerde artikelen13 apr.BinnenlandFietser dood na botsing met bromfietser09 jan.BinnenlandBezorgscooter botst veel vakerDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Video: Fietser (56) overleden na aanrijding, bromfietser (24) aangehouden