Waslijst aan overtredingen: Pool (25) maakt het bont na aanrijding in Tilburg – BD.nl

Waslijst aan overtredingen: Pool (25) maakt het bont na aanrijding in Tilburg - BD.nl
Man (25) veroorzaakt aanrijding, bedreigt slachtoffers en ramt hun auto als hij vlucht
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.

De botsing vond rond half twaalf s avonds plaats op de Ringbaan West. De Poolse bestuurder zou naar links zijn uitgeweken en toen de andere auto hebben geraakt. Na de aanrijding wilden de slachtoffers, twee broers, de schade regelen. Ze waren gestopt op de Wandelboslaan. De Pool stapte alleen niet uit. Hij bedreigde de twee vanuit zijn auto met een ploertendoder en ging er snel vandoor.

De broers ging achter hem aan en belden ondertussen de politie. De man reed zich klem in een doodlopend straatje. Daarop reed hij met zijn auto vol achteruit en ramde zijn achtervolgers. Op die manier kwam hij weer weg.

StoptekenAgenten waren ondertussen op zoek naar de twee auto’s en zagen ze rijden in de buurt van het NS-plein. Ze reden beiden door rood licht. De politieagenten gaven de wagens een stopteken. De voorste auto, een Alfa Romeo met vier inzittenden, was rondom zwaar beschadigd. In de Seat die daar achter reed, stapten de broers uit, die vertelden dat ze waren aangereden. Hun auto was aan de voorkant flink beschadigd.

De politie vond in de auto van de Poolse man een ploertendoder, klapmes en multitool. Hij is aangehouden. De agenten kwamen erachter dat hij ook geen rijbewijs had.