Dertigduizend joints gevonden bij inval in Tilburg – NOS

Dertigduizend joints gevonden bij inval in Tilburg - NOS
Meer dan een half miljoen euro cash en 30.000 joints in Tilburgse loods
De politie heeft in 2 loodsen aan de Piusstraat in Tilburg drugs, cash en luxe goederen als sieraden, horloges, motoren en een jetski aangetroffen.

De loodsen werden woensdagochtend 25 september doorzocht in een gezamenlijke actie van de gemeente en de poltie. In een van de loodsen werden 30.000 joints, 70 kilo wiet en 20 kilo hasj gevonden. Ook stond er een kluis in de loods, die een dag later door specialisten werd geopend. De kluis bevatte meer dan 550.00 euro cash en nog eens 25 kilo hasj.

In een andere loods, op hetzelfde perceel, vond de politie een hoeveelheid, ‘zo op het oog dure, sieraden en horloges’. In de boxen stonden ook nog vier motoren en een jetski. Ook is er een vuurwapen gevonden. De goederen en het vuurwapen zijn allemaal in beslag genomen.

Kluis bewaaktDe kluis die de aangehouden verdachte niet wilde openen, bleef na de vondst door de politie achter in de loods. Dit onder bewaking. In de loop van de nacht van woensdag op donderdag werd in de buurt van de loodsen de tweede verdachte, een man van 44 uit Tilburg, aangehouden. Hij gedroeg zich volgens de politie verdacht in de buurt van de loodsen. Het bleek te gaan om de huurder van de tweede loods.

Meer dan een half miljoen euro cash en 30.000 joints in Tilburgse loods added by timocs on 27 september 2019View all posts by timocs →

In een tweede loods stuitten agenten op een tweede kluis. Daarin lagen meerdere, volgens de politie, op het oog dure sieraden en horloges. In de loodsen stonden ook nog vier motoren en een jetski. De politie vond ook een vuurwapen. De gevonden joints, hennep en hasj zijn in beslag genomen en afgevoerd. Ook de de andere spullen zijn in beslag genomen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.