Tilburgse (76) na kogel door ruit: zal me wel veilig móeten voelen – BD.nl

Tilburgse (76) na kogel door ruit: \zal me wel veilig móeten voelen\ - BD.nl
Schietpartij Tilburg: 77-jarige vrouw vindt kogelgat in haar raam
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.

Het huis van de vrouw staat in een zijstraat van het Rooseveltplein, waar vrijdagnacht een 36-jarige man uit Tilburg werd beschoten terwijl hij in de auto zat. Hij raakte lichtgewond. Het slachtoffer is zelf naar het ziekenhuis gereden. De recherche onderzoekt de zaak.

De recherche is op zoek naar getuigen. De politie kreeg rond 03.30 een melding binnen. Een 36-jarige man uit Tilburg zou beschoten zijn terwijl hij in zijn auto zat. Dit zou enkele ogenblikken eerder gebeurd zijn op het Rooseveltplein.

Kogel door de ruitOmwonenden vertellen dat ze die nacht meerdere knallen achter elkaar hoorden. De 77-jarige vrouw had echter niets gehoord. Nietsvermoedend deed ze zaterdagochtend de gordijnen open. “Ineens zat er een gat in mijn ruit. Buiten zag ik vervolgens dat de politie onderzoek aan het doen was”, zegt ze.

Na onderzoek op het plein zijn inderdaad meerdere kogelinslagen en hulzen gevonden. Ook de auto van de man vertoonde kogelinslagen. De politie onderzoekt deze zaak en is op zoek naar getuigen of camerabeelden van de openbare weg.