Zo komt de nieuwe Perry Sport eruit te zien

Zo komt de nieuwe Perry Sport eruit te zien
Perry Sport weg uit pand aan Vredenburg
Een feestje ter ere van Ben Cramer: de Baarnse zanger vierde vandaag zijn 50-jarig jubileum als artiest én zijn z…Op de snijtafel van de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht ligt vrijwel zeker…

Een man die vluchtte voor de politie in IJsselstein, is alsnog aangehouden dankzij de inzet van…

De DUIC krant Lees de laatste editie van de DUIC krant online In de nieuwste editie van de krant onder meer een verhaal over de Leidsche Rijntunnel, Sprinhaver, de stadionspeaker van FC Utrecht en nog veel meer.

In Utrecht heeft de politie zaterdag vier mannen opgepakt op verdenking van bedreiging met een vuurwapen. De jongste is …

Plaats een reactieClick here to cancel reply. Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd ((wordt niet gepubliceerd)).De vestiging van Perry Sport aan het Utrechtse Vredenburg verdwijnt. In het voorjaar verhuist de winkel naar de oude i…De Utrechtse Internet Courant maakt gebruik van cookies.

Beeld: Google Streetview De Perry Sport in Utrecht aan het Vredenburgplein gaat rond maart verhuizen. Dat bevestigt marketing- en salesdirecteur Bote Galema van Perry Sport. De nieuwe vestiging zal bij de oude ingang van Hoog Catharijne aan de overkant van het plein komen. De Perry Sport in Utrecht aan het Vredenburgplein gaat rond maart verhuizen. Dat bevestigt marketing- en salesdirecteur Bote Galema van Perry Sport. De nieuwe vestiging zal bij de oude ingang van Hoog Catharijne aan de overkant van het plein komen.

Utrecht at Twitter: