Deze magische poort bij Utrecht CS zorgt ervoor dat je een topdag hebt

Deze magische poort bij Utrecht CS zorgt ervoor dat je een topdag hebt
Utrechtse Complimentenpoort deelt complimenten uit op Utrecht Centraal
hoofdmenu onze facebook pagina onze twitter pagina rss feed email ons zoek op nieuws.nl terug naar homepage Zoeken op nieuws.nl Home 112 Stadsnieuws Onderwijs & Wetenschap Kunst & Cultuur Sport Economie Weer Zoekresultaten Bedrijvengids Landelijk nieuws Stadsnieuws 05 december 2017 11:27 Laatste update: 05-12-2017 12:34 Door Redactie

De Complimentenpoort is een initiatief van de Green Business Club Utrecht Centraal, die naast duurzame projecten, ook werkt aan de leefbaarheid in het stationsgebied. Maaike Wilmink, voorzitter van de werkgroep Levendig van de Green Business Club: “Iedereen verdient wel eens een compliment en met het geven ervan willen we het publiek wat dagelijks in, om en langs het station komt, een fijn en ‘welkom in Utrecht’-gevoel geven.”
De Complimentenpoort staat direct rechts van de roltrappen bij de uitgang van Hoog Catharijne naar het Moreelsepark. Door een sensor komen de complimenten automatisch tot leven: je hoort een compliment als je er onderdoor loopt. Tom Prosman, namens de Rabobank lid van de werkgroep: “Ik zeg: heb je een zware dag? Loop dan even een ommetje én door die poort. Dan is je dag zo weer gemaakt. Wat dat betreft had de poort niet op een beter moment geplaatst kunnen worden, met de ‘donkere dagen voor kerst’. Iedereen kan in deze periode wel een oppepper gebruiken. Hoe leuk is dit dan? Je krijgt een compliment en het enige wat je ervoor hoeft te doen is er onderdoor lopen.”

Of een mooie boodschap opstellen voor iemand rond de feestdagen? Check deze 5 tips voor inspiratie. Zet ook 1 maart 2018 alvast in je agenda: dan is het weer Nationale Complimentendag.

Utrecht at Twitter: