Utrecht zweert sponsoring door tabaksindustrie af

Utrecht zweert sponsoring door tabaksindustrie af
Utrecht zweert sponsoring door tabaksindustrie af
De DUIC krant Lees de laatste editie van de DUIC krant online In de laatste editie van 2017 blikken we uitgebreid terug op het jaar. In de serie ‘Het jaar van’ spreken we onder meer architecten van het stationsgebied, de beheerder van de Domtoren en de directeur van Het Literatuurhuis. Ook hebben we een overzicht in foto’s en uittips voor de kerstvakantie.

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

De universiteit benadrukt ook dat het onderzoek van prof. John Vervaele geen onderzoek is naar de tabaksindustrie en gezondheid, maar gaat om ‘de schade in juridische context van illegale tabakshandel’. Het project start in februari 2018 en duurt twee jaar. De kosten van het project bedragen circa 360.000 euro.

Een onderzoek van de Universiteit Utrecht dat wordt gefinancierd door een partij gelieerd aan tabaksgigant Philip Morris zal geen navolging krijgen. Dat meldt de UU. Het huidige onderzoek gaat wel gewoon door. Een onderzoek van de Universiteit Utrecht dat wordt gefinancierd door een partij gelieerd aan tabaksgigant Philip Morris zal geen navolging krijgen. Dat meldt de UU. Het huidige onderzoek gaat wel gewoon door.

Utrecht at Twitter: