Nieuwe daklozenopvang vervangt opvang Catharijnesteeg

Nieuwe daklozenopvang vervangt opvang Catharijnesteeg
Nieuwe daklozenopvang vervangt opvang Catharijnesteeg
Toekomst van de daklozenopvang De sluiting van de opvang in de Catharijnesteeg en de opening van het nieuwe concept aan de Nieuwegracht past volgens de gemeente in de nieuwe visie Toekomst van de daklozenopvang. De nieuwe voorziening aan de Nieuwegracht, met de verschillende functies, moet zorgen voor een betere daklozenopvang in Utrecht. Deze voorziening moet als startpunt dienen in de keten van opvang en herstel. In Utrecht maken jaarlijks ongeveer 1.000 personen gebruik van de verschillende daklozenvoorzieningen. Gekoppelde berichten Algemeen 6/7 – 10:30 Gemeente gaat daklozenopvang verbeteren; eind volgend jaar nieuwe voorziening De gemeente wil de daklozenopvang in Utrecht gaan verbeteren. Er komt eind volgend jaar een…

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).
Leger des Heils Midden Nederland Herstart Laagdrempelige Opvang. rechts Bart Pol(43) en Ruben Wessels(44). De huidige daklozenopvang in de Catharijnesteeg gaat sluiten. Tevens heeft de gemeente Utrecht subsidie verleend aan het Leger des Heils om een nieuwe daklozenopvang te beginnen in het pand aan de Nieuwegracht 92. Daar zit nu al een 24-uursopvang, maar deze gaat verhuizen naar de Oudwijkerveldstraat. De huidige daklozenopvang in de Catharijnesteeg gaat sluiten. Tevens heeft de gemeente Utrecht subsidie verleend aan het Leger des Heils om een nieuwe daklozenopvang te beginnen in het pand aan de Nieuwegracht 92. Daar zit nu al een 24-uursopvang, maar deze gaat verhuizen naar de Oudwijkerveldstraat.
De DUIC krant Lees de laatste editie van de DUIC krant online In de laatste editie van 2017 blikken we uitgebreid terug op het jaar. In de serie ‘Het jaar van’ spreken we onder meer architecten van het stationsgebied, de beheerder van de Domtoren en de directeur van Het Literatuurhuis. Ook hebben we een overzicht in foto’s en uittips voor de kerstvakantie.

Algemeen 23/11 – 12:41 Het Catharijnehuis: te vol Het Catharijnehuis vangt al 27 jaar dak- en thuislozen op in het Catharijnehuis. Daar kunnen…

Utrecht at Twitter: