Gemeente Utrecht wil huisjesmelkers aanpakken door naming and shaming

Gemeente Utrecht wil huisjesmelkers aanpakken door naming and shaming
Gemeente Utrecht wil huisjesmelkers aanpakken door naming and shaming
Cico 7/2/2018 – 13:39 Het is niet eenvoudig om kantoren om te bouwen naar studentenwoningen. Denk alleen al aan de natte cellen. Elke kamer heeft nieuwe leidingen nodig, moet allemaal worden aangelegd. Wat je ‘oorlogsverklaring’ noemt, komt gewoon neer op toezicht op misbruik op een krappe woningmarkt. Het intimideren van huurders is namelijk geen onderdeel van gewone marktwerking.

W.H. de Groen 7/2/2018 – 14:38 Lijk me een perfecte stap want begrijp dat niemand gediend is met een gedrag waardoor de regels en controles continue verscherpt moeten gaan worden. Ik ken aardig wat gasten die deel uitmaken van de vaste vastgoedscene hier in Utrecht en begrijp dat deze zich ook storen aan het misselijkmakende gedrag van diegenen die menen dat huurders er zijn om uitgemolken te worden.

Wat een gelul over marktwerking. het is gewoon bij wet verboden, klaar.

Archiefoto studentenwoningen. Foto: Lisanne Bijker De gemeente Utrecht heeft een verzoek gedaan aan de Autoriteit Persoonsgegevens om de namen en adressen van huisjesmelkers openbaar te mogen maken. Hiermee moet ongewenst gedrag worden aangepakt. De gemeente Utrecht heeft een verzoek gedaan aan de Autoriteit Persoonsgegevens om de namen en adressen van huisjesmelkers openbaar te mogen maken. Hiermee moet ongewenst gedrag worden aangepakt.

De DUIC krant Lees de laatste editie van de DUIC krant online De 50e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad. In deze editie een interview met scheidend directeur van TivoliVredenburg Frans Vreeke, spreken we met Hilde Koelmans die vertrekt als raadslid, leggen we een actueel thema voor aan politieke partijen en gaan we op bezoek bij klassieker De Beurs op de Neude. Dit en nog veel meer is te lezen in de nieuwe krant.


Utrecht at Twitter: