Utrechtse voetbalvereniging Magreb’90 heeft nog tot vrijdag om schulden te …

Utrechtse voetbalvereniging Magreb\'90 heeft nog tot vrijdag om schulden te ...
Utrechtse voetbalvereniging Magreb\’90 heeft nog tot vrijdag om schulden te …
Voetbalvereniging Magreb ’90 heeft tot vrijdag 16 februari de tijd om de betalingsachterstand te voldoen. Gebeurt dit niet dan zal de gemeente de gebruiksovereenkomst met de vereniging ontbinden en de toegang tot de velden ontzegd worden. Dat schrijft sportwethouder Paulus Jansen een de Utrechtse gemeenteraad. 

Magreb ’90 heeft al enige tijd een betalingsachterstand. De afgelopen periode zijn meerdere herinneringen verstuurd voor het gebruik van de sportvelden en accommodatie van sportpark Papendorp. De vereniging is in de gelegenheid gesteld om voor 9 februari de betalingsachterstand betreffende het veld en trainingshuur voor het eerste half jaar van de voetbalcompetitie te voldoen. Inmiddels is een deel, ongeveer een derde van het bedrag, betaald. Nu heeft de vereniging tot vrijdag 16 februari de gelegenheid om het resterende bedrag te betalen.

De Utrechtse voetbalvereniging magreb’90 heeft nog tot 16 februari om de betalingsachterstand aan de gemeente Utrecht te voldoen anders zal de toegang tot de voetbalvelden worden ontzegd. Dat laat wethouder Paulus Jansen weten. De Utrechtse voetbalvereniging magreb’90 heeft nog tot 16 februari om de betalingsachterstand aan de gemeente Utrecht te voldoen anders zal de toegang tot de voetbalvelden worden ontzegd. Dat laat wethouder Paulus Jansen weten.

De afgelopen periode zijn er al meerdere herinneringen en aanmaningen verstuurd naar de voetbalclub voor het gebruik van sportvelden en accommodatie van sportpark Papendorp. Eerder kreeg de vereniging tot 9 februari om met geld over de brug te komen. De club kon toen 30 procent van de schulden afbetalen.

Wethouder Paulus Jansen laat nu weten dat als de club niet voor 16 februari het resterende bedrag overmaakt de voetbalvereniging de toegang tot de velden ontzegd wordt. Jansen sluit af met: “We zullen dan ook de KNVB informeren dat de vereniging tot nader orde geen gebruik meer kan maken van velden en kleedkamers van de gemeente Utrecht.”

De Utrechtse club verkeert al langer in zwaar weer door problemen bij de vereniging.

Algemeen 3/12 – 11:34 Voetbalclub Magreb’90 in financiële problemen De voetbalclub Magreb’90 uit Papendorp verkeert in financiële problemen. Zowel de gemeente als de belastingdienst…


Utrecht at Twitter: