Wil je optreden op foodfestival Trek in Utrecht? Lees dan snel verder!

Wil je optreden op foodfestival Trek in Utrecht? Lees dan snel verder!
Wil je optreden op foodfestival Trek in Utrecht? Lees dan snel verder!
Festival TREK zoekt creatieve acts en talentvolle muzikanten uit Utrecht voor de vijfde editie in het Pinksterweekend.

Festival TREK is het grootste rondreizende openluchtrestaurant dat van donderdag 17 tot en met maandag 21 mei neerstrijkt in het Utrechtse Griftpark.

Bezoekers genieten van het gevarieerde aanbod gerechten uit de leukste mobiele keukens, theater, kleinkunst en livemuziek. Festival TREK is gratis toegankelijk, er wordt alleen een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival glas.

Het karakter van het festival zou niet hetzelfde zijn zonder de (regionale) acts die elk jaar voor veel sfeer zorgen. Festival TREK roept daarom alle creatieve dansacts, singer-songwriters, kleinkunstenaars, theateracts en (semi-akoestische) bandjes uit Utrecht e.o. op om zich aan te melden via de website.

Foodtruckfestival Trek is op zoek naar Utrechts talent. Het foodfestival draait namelijk niet alleen om lekker eten, maar ook om de nodige entertainment. Er is een aantal podia voor liveoptredens en daarnaast lopen acteurs gewoon door het publiek heen. Dus, ben jij goed in zingen, acteren of dansen? Dan is dit je kans!

Het rondreizende openluchtrestaurant Trek strijkt van donderdag 17 t/m maandag 21 mei neer in het Utrechtse Griftpark. Vijf dagen lang kun je bij de mobiele keukens en barretjes genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Om de festivalsfeer compleet te maken, is de organisatie op zoek naar Utrechtse talenten die willen optreden. Bandjes, theatergroepen, acteurs, beeldhouwers, singer-songwriters, dansers en danseressen, schilders en kleinkunstenaars kunnen zich opgeven via de website. Wie weet sta jij straks wel op een van de drukst bezochte festivals van Utrecht!


Utrecht at Twitter: