Arbitrale blunder: Utrecht scoort dik in buitenspelpositie tegen Feyenoord

Arbitrale blunder: Utrecht scoort dik in buitenspelpositie tegen Feyenoord
Doelpunt Belgische spits tegen Feyenoord zorgt voor ophef in Nederland
FC Utrecht komt na een half uur spelen op gelijke hoogte tegen Feyenoord. Maar vraag niet hoe: doelpuntenmaker Cyriel Dessers staat zeker een meter buitenspel, maar de grensrechter ziet het niet. Wat een blunder!

In Nederland zorgde het doelpunt van de Belgische spits Cyriel Dessers op het veld van Feyenoord voor ophef. Dessers bracht zijn club FC Utrecht op het halfuur langszij vanuit een wel erg duidelijke buitenspelpositie. Onbegrijpelijk geen probleem voor de grensrechter, die het door de vingers zag. In tegenstelling tot in Belgiƫ is er in de Nederlandse Eredivisie voorlopig nog geen videoref aan de slag om zon beslissingen terug te draaien.

Feyenoord Einde 3 – 1 FC Utrecht Verslag Opstellingen In tegenstelling tot vorig seizoen doet Feyenoord allang niet meer mee voor de titel in Nederland. De Rotterdammers staan op de vierde plaats, FC Utrecht volgt op plek vijf.

Video: Dessers onder de indruk van Van Persie: “Het is toch echt een voetbalgrootheid” – VOETBAL INSIDE

Feyenoord won de partij uiteindelijk vrij makkelijk met 3-1. Jorgensen, Van Persie en Larsson zorgden voor de doelpunten.


Utrecht at Twitter:


Warning: file_get_contents(news/twitter/twdata/5.txt): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/fastuser/data/www/nieuwsnl.org/wp-content/themes/nieuwsnl/content-single.php on line 39