Advocaat: “Ik wil sowieso wel een keer een gesprek hebben met de grote baas”

Advocaat: \
Advocaat verwacht meer van Dessers en verzint ander plan
Dick Advocaat klopt binnenkort bij Frans van Seumeren aan om over versterkingen te praten. De trainer van FC Utrecht heeft een spitsenprobleem en hoopt daarom dat Van Seumeren in de winterstop bereid is mee te werken aan een of meerdere transfers. Jean-Christophe Bahebeck en Simon Makienok liggen er met blessures uit en Advocaat geeft aan van Cyriel Dessers meer te verwachten. Talent Nick Venema moet nog stappen zetten. Daardoor is de spoeling voorin bij Utrecht erg dun. “Ik wil sowieso wel een keer een gesprek hebben met de grote baas”, zegt Advocaat, geciteerd door Voetbal International.

Op de vraag of dat met Van Seumeren is, reageert hij bevestigend. “Ja, om te kijken of er überhaupt iets mogelijk is. Ik moet toch wachten op wat zij zeggen. Je kunt alleen wel met argumenten komen en zeggen: wat willen we met het elftal?” Advocaat laat weten dat hij graag eén of twee spelers wil hebben.

Pupil van Advocaat mokt: Het zijn warrige tijden met veel downs

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.