Automobilist rijdt door na dodelijk ongeval in Utrecht – Hartvannederland.nl

Automobilist rijdt door na dodelijk ongeval in Utrecht - Hartvannederland.nl
Vrouw overleden bij ongeval Biltsestraatweg; automobilist rijdt door
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Utrecht – Bij een aanrijding op de Biltsestraatweg in Utrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag een vrouw om het leven gekomen. De automobilist is na het ongeluk doorgereden. De vrouw werd gevonden door getuigen. Die probeerden haar nog te reanimeren, maar het mocht niet meer baten.

Via Burgernet wordt opgeroepen uit te kijken naar een beschadigde zilvergrijs-groene Renault Clio. Omdat de familie van het slachtoffer nog niet is geïnformeerd, doet de politie geen mededeling over haar leeftijd en woonplaats.

Het ongeluk gebeurde rond 04.30 uur. In de vroege ochtend werd een melding via Burgernet verspreid waarin wordt opgeroepen uit te kijken naar een zilvergrijze Renault Clio die volgens de politie veel schade moet hebben. De politie is op zoek naar de bestuurder.

utrechtburgernetUpdated Vandaag, 10:50Vandaag, 10:01 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S12:03Pijnlijk moment voor Denk-Kamerlid09:30Aso-Audi direct afgestraft07:03Henk Krol zit te slapen tijdens live-uitzending12:04Trump afgemaakt op Twitter om deze actieGerelateerde artikelen07 mrt.BinnenlandMONO-campagne leidt automobilisten juist af06 mrt.BinnenlandKeuring auto kan straks ook in het buitenland05 mrt.BuitenlandHardrijders keihard uitgelachen02 mrt.BinnenlandKleine ergernis in verkeer leidt al gauw tot matpartij28 feb.BuitenlandAutomobiliste rijdt woning binnen tijdens heftige niesbui25 feb.BuitenlandDit geloof je niet: oliedomme vrouw snapt tanken nietDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Bij een aanrijding in Utrecht is vannacht een vrouw om het leven gekomen. De automobilist is doorgereden na het ongeval op de Biltsestraatweg.