Slachtoffer ongeval is 21-jarige Utrechtse, klopjacht op automobilist gaat door – AD.nl

Slachtoffer ongeval is 21-jarige Utrechtse, klopjacht op automobilist gaat door - AD.nl
Vrouw doodgereden, automobilist rijdt door | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Utrecht – Bij een aanrijding op de Biltsestraatweg in Utrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag een vrouw om het leven gekomen. De automobilist is na het ongeluk doorgereden. De vrouw werd gevonden door getuigen. Die probeerden haar nog te reanimeren, maar het mocht niet meer baten.

Het ongeluk gebeurde rond 04.30 uur. In de vroege ochtend werd een melding via Burgernet verspreid waarin wordt opgeroepen uit te kijken naar een zilvergrijze Renault Clio die volgens de politie veel schade moet hebben. De politie is op zoek naar de bestuurder.

De politie roept op om uit te kijken naar een beschadigde groen-grijze Renault Scénic. Een politiehelikopter maakt vandaag fotos van de plaats van de aanrijding.

utrechtburgernetUpdated Gisteren, 10:50Gisteren, 10:01 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S09 mrt.Pijnlijk moment voor Denk-Kamerlid09 mrt.Trump afgemaakt op Twitter om deze actie09 mrt.Aso-Audi direct afgestraft09 mrt.Henk Krol zit te slapen tijdens live-uitzendingGerelateerde artikelen07 mrt.BinnenlandMONO-campagne leidt automobilisten juist af06 mrt.BinnenlandKeuring auto kan straks ook in het buitenland05 mrt.BuitenlandHardrijders keihard uitgelachen02 mrt.BinnenlandKleine ergernis in verkeer leidt al gauw tot matpartij28 feb.BuitenlandAutomobiliste rijdt woning binnen tijdens heftige niesbui25 feb.BuitenlandDit geloof je niet: oliedomme vrouw snapt tanken nietDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Rond 04.20 uur werd een 21-jarige vrouw uit Utrecht op de Biltsetstraatweg, N237, door getuigen gevonden. Zij alarmeerden direct de politie en probeerden de vrouw te reanimeren. Een ambulance kwam, maar de vrouw overleed aan haar verwondingen. Uit onderzoek blijkt dat de vrouw hoogstwaarschijnlijk is aangereden door een automobilist in een grijs-groene Renault Scénic die doorreed zonder hulp te verlenen. De politie is op zoek naar hem of haar. De auto is tijdens de aanrijding beschadigd aan de rechtervoorkant.