Doorrijder dodelijk ongeluk Utrecht meldt zich bij de politie – AD.nl

Doorrijder dodelijk ongeluk Utrecht meldt zich bij de politie - AD.nl
Agent onthutst over doodrijder: Geen woorden meer | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

UTRECHT – Een wijkagent heeft emotioneel gereageerd op het drama dat zich vrijdagnacht op de Biltsestraatweg in Utrecht heeft afgespeeld. Een automobilist was betrokken bij een dodelijk ongeval, maar reed door. Een 21-jarige vrouw uit Utrecht overleed.

De dienstdoende wijkagent Pieter Schouten stortte na een bewogen nachtdienst zijn hart uit op Twitter. Vannacht coördineerde ik het dodelijke ongeval op de Biltsestraatweg. Thuis komen de emoties. Ik voel mij boos en verdrietig. Vragen: Hoe durf je weg te rijden? Waarom? Maar ook grote waardering en trots voor de hulpverlenende getuigen, omstanders & collegas!

De politie roept op om uit te kijken naar een beschadigde groen-grijze Renault Scénic. Een politiehelikopter maakt vandaag fotos van de plaats van de aanrijding.

De 21-jarige vrouw uit Utrecht kwam om door de aanrijding. Ze werd op straat gevonden door getuigen. Die probeerden haar nog te reanimeren, maar tevergeefs.

Bij een aanrijding in Utrecht is vannacht een vrouw van 21 jaar om het leven gekomen. De automobilist is doorgereden na het ongeval op de Biltsestraatweg.

De vrouw is waarschijnlijk geraakt door een grijs-groene Renault Scénic, die na het ongeval is doorgereden. De politie is op zoek naar de bestuurder en verspreidde daarvoor zaterdagochtend ook een oproep via Burgernet. De auto is waarschijnlijk beschadigd.

De vrouw is waarschijnlijk geraakt door een grijs-groene Renault Scénic, die na het ongeval is doorgereden. De politie is op zoek naar de bestuurder en verspreidde daarvoor zaterdagochtend ook een oproep via Burgernet. De auto is waarschijnlijk beschadigd.

collega'sutrechtburgernetUpdated Gisteren, 23:06Gisteren, 20:26 in BINNENLANDGerelateerde artikelen09 mrt.BuitenlandBloedige aanslag op nachtclub nog raadsel09 mrt.BinnenlandMan ervandoor met weggegooid vuurwapen09 mrt.BinnenlandStel je voor dat het je dochter is09 mrt.BinnenlandDode man (92) in vijver verzorgingstehuis08 mrt.Wat U ZegtVertrouwen in politie loopt deuk op08 mrt.BinnenlandKorpschef Akerboom: Dit is klap in ons gezichtDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Op de Biltsestraatweg in Utrecht is afgelopen nacht een 21-jarige vrouw uit deze plaats omgekomen door een aanrijding. Ze werd op straat gevonden door getuigen. Die probeerden haar nog te reanimeren, maar tevergeefs.