Man (37) meldt zich na dodelijke aanrijding Utrecht | Binnenland – Telegraaf.nl

Man (37) meldt zich na dodelijke aanrijding Utrecht | Binnenland - Telegraaf.nl
Doorrijder dodelijk ongeluk Utrecht meldt zich, auto gevonden in Den Dolder
UTRECHT – Een 37-jarige man heeft zich bij de politie in Utrecht gemeld voor de dodelijke aanrijding in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Biltsestraatweg. Hij wordt zondag verhoord.

De vrouw werd tegen 4.30 uur gevonden op straat. Reanimatie mocht niet meer baten en toen de ambulance kwam, was ze al overleden. Ze werd aangereden, waarna de dader er vandoor is gegaan.

biltsestraatwegUpdated Vandaag, 11:01Vandaag, 08:32 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S17:30Relatie Wes en Yo vól hobbels17:19Idioot! Automobilist speelt met leven motorrijder07:02Trump afgemaakt op Twitter om deze actie10:04'Mijn G-spot-vergroting doet zijn werk'Gerelateerde artikelen06:52BinnenlandTwee mensen en hondje gered van dak brandende woning09 mrt.BinnenlandAgent onthutst over doodrijder: Geen woorden meer09 mrt.BinnenlandStel je voor dat het je dochter is09 mrt.BinnenlandVrouw doodgereden, automobilist rijdt door06 mrt.BinnenlandA2 Zaltbommel dicht na kantelen mestwagen06 mrt.BinnenlandStrijd om toekomst te stil UtrechtDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Utrecht – In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 maart is een automobilist doorgereden na een dodelijke aanrijding op de Biltsestraatweg. De politie is op zoek naar deze automobilist die in een grijs-groene Renault Scénic 1 phase 2, bouwjaar 1999-2003 reed.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De vrouw werd vanmorgen rond 04.20 uur gevonden door getuigen. Die alarmeerden de politie en probeerden de vrouw te reanimeren, in afwachting van een ambulance. Die kwam, maar de vrouw is bezweken aan haar verwondingen.