Politie: drie verdachten schietpartij Utrecht zitten nog wel vast – Telegraaf.nl

Politie: drie verdachten schietpartij Utrecht zitten nog wel vast - Telegraaf.nl
Vermoedelijke dader en twee andere verdachten aanslag Utrecht opgepakt
Utrecht – Alleen hoofdverdachte Gökmen T. zit nog vast in verband met de schietpartij in Utrecht. De twee andere personen die gisteren zijn opgepakt, zijn volgens de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen vrijgelaten. Dat zei hij op Radio 1. De politie Utrecht spreekt dit echter tegen.

De politie noch een woordvoerder van de gemeente Utrecht weet waarom Van Zanen zijn uitspraken heeft gedaan.

Video: Eerste beelden van aanhouding Gökmen T., verdachte schietpartij Utrecht – RTL NIEUWS

LIVE | Politiehonden sloegen aan op geursporen verdachten; partijen hervatten campagne

jan van zanengökmen t.Updated 33 min geleden1 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S18 mrt.Eerste beelden schietpartij Utrecht17 mrt.Boeing, is dit écht de bedoeling?18 mrt.Afschuwelijke taferelen na aanslag: hulpverlener doet verhaal17 mrt.Trucker solliciteert naar ontslagGerelateerde artikelen11:12BinnenlandAchteraf een verschrikkelijke beslissing10:07BinnenlandCampagne hervat, maar ingetogen vanwege schietpartij Utrecht10:03BinnenlandIk stap toch met een gek gevoel de tram in10:00BinnenlandAnnie gaf 1,2 miljoen aan de universiteit09:24BinnenlandBus- en trambestuurders Utrecht weer achter het stuur07:39BinnenlandEerste bloemen gelegd op plek schietpartij UtrechtDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9970. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.tubantia.nl te lezen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De politie is sinds het incident met man en macht naar de man op zoek. “Benader hem niet zelf maar bel direct de opsporingslijn”, twittert de politie. De tweet is vergezeld van beelden die zijn gemaakt in een tram, vermoedelijk die waar de dader vanochtend toesloeg. Straten in Utrecht werden in het eerste deel van de middag afgesloten en inwoners kregen het advies om binnen te blijven. Dat is inmiddels weer van de baan.