Politie: Nog drie verdachten Utrecht vast – Binnenland – Parool.nl

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561533. De servicepagina kunt u hier vinden.Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

In TivoliVredenburg was een avond in het kader van Science Café gepland. Er zullen ook geen medewerkers in de concertzaal aanwezig zijn, meldt de concertzaal op haar website.

Politie vond in de middag een rode Renault Clio aan Tichelaarslaan in Utrecht. De auto was kort ervoor geroofd met een carjacking aan de Amerikalaan, een eind verderop. De auto werd na de schietpartij in Utrecht gezocht. De Amerikalaan ligt in de wijk Kanaleneiland, net als het 24 Oktoberplein waar de schietpartij in de tram plaatsvond.

RTL Boulevard Tivoli en Stadsschouwburg Utrecht blijven dicht

Ook de Stadsschouwburg heeft in samenspraak met de politie besloten tot het afgelasten van de voorstelling van cabaretier Martijn Koning, stelt het theater in een verklaring op de website. Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers en hun familie en vrienden, laat Koning via Twitter weten.

Bij de schietpartij in een tram bij het 24 Oktoberplein in Utrecht zijn drie doden gevallen. Dat laat de burgemeester Jan van Zanen van Utrecht weten. Er zijn vijf mensen gewond geraakt, drie van hen zijn er ernstig aan toe. Eerder liet Van Zanen weten dat er negen gewonden zouden zijn. Dit aantal is naar beneden bijgesteld.