Persoon overleden na schietincident in Utrecht – Hartvannederland.nl

Persoon overleden na schietincident in Utrecht - Hartvannederland.nl
Man overleden na schietincident in Utrecht, daders voortvluchtig
De politie meldt dat de verdachten op de vlucht zijn geslagen. Het schietincident gebeurde volgens de politie om 21.20 uur ter hoogte van de Soendastraat. De Kanaalstraat is vanaf de Ouderijnbrug tot de Pieter Bothstraat afgesloten.

In de nacht van dinsdag op woensdag werd ook geschoten in de wijk. Toen werden een vishandel aan de Laan van Nieuw Guinea en een gebouw aan het nabijgelegen Moskeeplein beschoten.

Een politiehelikopter cirkelt momenteel boven het gebied en er zijn meerdere politieauto’s op de plek van het incident. Ook is een witte tent opgebouwd. De Kanaalstraat is vanaf de Ouderijnbrug tot de Pieter Bothstraat afgesloten.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Op de Kanaalstraat in Lombok is donderdagavond een man doodgeschoten. De politie is nog op zoek naar de verdachten. Op de Kanaalstraat in Lombok is donderdagavond een man doodgeschoten. De politie is nog op zoek naar de verdachten.