Slagerij in Utrechtse Zuilen voor tweede keer beschoten, explosief achtergelaten – AD.nl

Slagerij in Utrechtse Zuilen voor tweede keer beschoten, explosief achtergelaten - AD.nl
Utrechtse slagerij opnieuw beschoten, mogelijk ook explosief neergelegd
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De slagerij aan het Prins Bernhardplein werd rond 4.30 uur onder vuur genomen. Het explosief is inmiddels verwijderd door de EOD, waarna de omgeving van het plein weer werd vrijgegeven. Er is sporenonderzoek bij de winkel gedaan.

Een slagerij aan het Prins Bernhardplein in Utrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag beschoten. Voor het pand is mogelijk ook een explosief neergelegd. De omgeving is afgezet en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie komt ter plaatse om het explosief op te ruimen.

Het is de tweede keer in korte tijd dat het pand in de Utrechtse wijk Zuilen is beschoten. In de nacht van zondag en maandag moest de slagerij het ook al ontgelden.

Ook elders in Utrecht werd deze week op panden geschoten. In de nacht van dinsdag op woensdag werden een vishandel en een restaurant in de wijk Lombok onder vuur genomen. Burgemeester Jan van Zanen besloot vrijdag die twee panden voor vijf weken te sluiten. Dat gebeurde op advies van de politie.