Man (22) knock-out geslagen na stapavond in Utrecht: politie geeft beelden vrij – AD.nl

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De politie heeft beelden gedeeld via Opsporing Verzocht van een zware mishandeling in het centrum van Utrecht. Een 22-jarige man uit Maarssen raakte daarbij zwaargewond.   De politie heeft beelden gedeeld via Opsporing Verzocht van een zware mishandeling in het centrum van Utrecht. Een 22-jarige man uit Maarssen raakte daarbij zwaargewond.  

Twee broers uit Maarssen waren in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 juli gaan stappen in Club Poema in Utrecht. Toen de twee rond 03.45 uur naar de bus liepen via de Hollandse Toren naast TivoliVredenburg zagen ze iemand trappen tegen een fiets.

Toen een van de twee broers hier iets van zei werd hij neergeslagen door de vandaal. De klap was zo hard dat het slachtoffer zijn kaak op meerdere plekken brak. Zijn leven hing aan een zijden draadje, werd gisteren gezegd bij Opsporing Verzocht. Er ontstond namelijk een bloedprop in een bloedvat in zijn hoofd, waardoor hij met spoed geopereerd moest worden.

De verdachte vluchtte na het incident weg samen met een andere man. De politie is op zoek naar getuigen.

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).