Man gewond bij schietpartij in Rhenen; verdachte man aangehouden – De Gelderlander

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.dg.nl te lezen.

112Heuvelrug.nl 112Heuvelrug.nl Verdachte aangehouden na schietpartij in Veenendaal 02-12-2019, 14:36 VEENENDAAL In Veenendaal heeft maandagmiddag een schietincident plaatsgevonden. Daarbij raakte één persoon gewond. Inmiddels is ook een verdachte aangehouden, een 52-jarige man uit Veenendaal. De aanhouding heeft plaatsgevonden in de wijk Petenbos, op de Eekhoornlaan of de Faunalaan. De politie onderzoekt zijn betrokkenheid bij het schietincident.

Bij een schietpartij  in Veenendaal is maandagmiddag een gewonde gevallen. zo meldt de politie op twitter. er is een 52-jarige man uit Veenendaal als verdachte aangehouden. De politie doet onderzoek (Later meer.)

De hulpdiensten werden maandagmiddag opgeroepen naar de Rondweg-Oost, ter hoogte van het Esso tankstation, in verband met een schietincident. Ook een traumahelikopter werd gealarmeerd, maar die kwam uiteindelijk niet ter plaatse. Agenten gingen in kogelwerende vesten ter plaatse en de politiehelikopter maakt overzichtsfotos boven het gebied. Vanwege het schietincident is de weg afgesloten, wat leidt tot veel kijkers en langzaam rijdend verkeer. 

De schietpartij vond plaats op de kruising Cuneraweg/Brinkersteeg. het slachtoffer werd aangetroffen op de Rondweg-Oost. de politie meldde abusievelijk dat daar ook de schietpartij had plaatsgevonden.

PETENBOS Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer al rijdende (komende vanuit de richting Rhenen) is beschoten. Daarom heeft de politie een tweede plaats delict (PD) ingericht, bij de Brinkersteeg. Daar is een gebied afgezet vanaf de Cuneraweg tot aan de kruising met de Prattenburglaan en de Jac. P. Thijsselaan. Daar doet de politie forensisch onderzoek.

Verderop in de wijk Petenbos werd dus de 52-jarige verdachte aangehouden. Hij kon door agenten met getrokken wapens in de boeien geslagen worden, nog voordat het arrestatieteam van de politie ter plaatse was. De politie heeft hierbij ook een auto in beslag genomen, die is meegenomen voor verder onderzoek.

De aangehouden verdachte van de schietpartij in #Veenendaal is een 52-jarige man uit Veenendaal. Wij onderzoeken zijn betrokkenheid.

VEENENDAAL – Maandagmiddag 2 december rond 14.25 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden op de kruising Cuneraweg / Brinkersteeg in Veenendaal.

Naar aanleiding van de schietpartij in #Veenendaal is een verdachte aangehouden. Persoonsgegevens zijn nog niet bekend. Het onderzoek gaat verder.

Vanwege een schietincident op de #rondweg-oost in #Veenendaal doet de politie onderzoek. Er is 1 persoon gewond en nog geen verdachten aangehouden. Als er meer info is zullen we dit actief communiceren.