A67 richting Venlo weer open na valpartij van motorrijdster bij Lierop

A67 richting Venlo weer open na valpartij van motorrijdster bij Lierop
A67 richting Venlo dicht,verkeer via A2 en A73
EINDHOVEN – Door een ongeluk met een motorrijder is maandagmiddag een lange file ontstaan op de A67 van Eindhoven richting Venlo. De weg was een tijdlang afgesloten, maar werd rond half zeven weer geopend. De vertraging bedroeg op het hoogtepunt zon twee uur.

De ANWB adviseerde verkeer richting Venlo om te rijden via Weert en Roermond (A2 en A73). Het is nog onduidelijk hoe het met de motorrijder is.

Zoveelste ongelukHet is al het zoveelste ongeluk op de A67 in de afgelopen tijd. Vooral gekantelde vrachtwagens zorgden de afgelopen maanden voor veel ellende op de weg.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Pushberichten ontvangen bij groot nieuws in jouw regio? Download de gratis apps van Omroep Brabant.

Er waren geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken. De vrouw viel van haar motor en raakte gewond. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. 

File Op de A67 is voor Lierop dertien kilometer file ontstaan. De vertraging was rond kwart over zes volgens de ANWB meer dan 190 minuten. Verkeer van Eindhoven naar Venlo kan het beste omrijden via Weert en Roermond, over de A2 en de A73.


Venlo at Twitter: