A73 naar het zuiden richting Venlo afgesloten

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

Wegbeheerder Rijkswaterstaat voert onderhoudswerk uit aan het asfalt. De A73 tussen oprit (3) Malden en knooppunt Rijkevoort naar het zuiden gaat dicht tot komende maandagochtend zes uur. De afgesloten A73 heeft ook gevolgen voor verkeer naar de A77. De verbindingsweg tussen beide snelwegen bij knooppunt Rijkevoort is dicht voor verkeer vanuit Nijmegen in de richting van Duitsland.

De A73 tussen knooppunt Rijkevoort en afrit (8) Venray-Noord richting Venlo is van vrijdagavond negen uur tot zaterdagmiddag twaalf uur afgesloten voor al het verkeer. De verbindingsweg van A77 naar A73 bij knooppunt Rijkevoort is dan dicht voor verkeer vanuit Duitsland richting Venlo.

Extra reistijd Weggebruikers worden omgeleid. Ze moeten, aldus Rijkswaterstaat, rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot twintig minuten. 

Verkeer vanuit Nijmegen richting Maastricht wordt dit weekeinde omgeleid over de A50 richting Eindhoven en de A2 naar Maastricht.