LIVE | PSV op jacht naar nieuwe zege in Venlo – AD.nl

LIVE | PSV op jacht naar nieuwe zege in Venlo - AD.nl
Halverwege nog geen doelpunten bij AZ-Ajax
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

PSV heeft zondagmiddag een moeizame overwinning geboekt in de Eredivisie. De koploper speelde op bezoek bij VVV-Venlo een bijzonder matige wedstrijd, maar werd vier minuten voor tijd uiteindelijk gered door een doelpunt van Hirving Lozano: 0-1. Door de zege komt het team van Mark van Bommel op 67 punten uit 26 competitieduels. Achtervolger Ajax komt later op de dag nog in actie tegen AZ en kan het verschil op de ranglijst bij een overwinning weer verkleinen tot twee punten. Na de interlandonderbreking staan beide titelconcurrenten in de Johan Cruijff ArenA tegenover elkaar.

PSV wist pas in de absolute slotfase het verschil te maken en dat was name te danken aan Lars Unnerstall. De Duitse doelman, die dit seizoen door PSV wordt verhuurd aan VVV, blonk uit en liet zich na zeven minuten voetballen voor het eerst gelden: een schot van Angeliño werd door Unnerstall tot hoekschop verwerkt. Halverwege de eerste helft zat Unnerstall PSV andermaal dwars, opnieuw na een knal van de opgestoomde Angeliño. Tussendoor had Jeroen Zoet aan de overzijde gered op een poging van Peniel Mlapa.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.