Unnerstall zwaait met nederlaag af bij VVV-Venlo – 1Limburg – Nieuws en Sport uit Limburg

Unnerstall zwaait met nederlaag af bij VVV-Venlo - 1Limburg - Nieuws en Sport uit Limburg
Vitesse wacht na eenvoudige zege bij VVV dubbel in play-offs tegen FC Groningen
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

De Arnhemmers legden de basis voor de zege in Limburg in de eerste helft. Karavaev en Ödegaard waren trefzeker. Na de thee deed Van Ooijen voor de thuisploeg iets terug. Bero prikte zeven minuten voor tijd de 1-3 binnen.

Door de winst is Vitesse vijfde geworden in de competitie; FC Utrecht heeft evenveel punten verzameld na 34 wedstrijden, namelijk 53, maar de club uit de Domstad sloot dit seizoen af met een slechter doelsaldo.

Om een ticket voor de tweede voorronde van de Europa League te verdienen moet de ploeg van Leonid Slutskiy in de play-offs nu eerst afrekenen met FC Groningen. Groningen verloor weliswaar in Emmen, maar Willem II liet zich op de slotdag verschalken door ADO Den Haag. 

Dinsdag ontvangen de Arnhemmers Groningen in stadion GelreDome. Overleeft Vitesse het tweeluik met de Groningers, dan wacht in de finale van de play-offs FC Utrecht of Heracles Almelo. Vorig jaar troffen Vitesse en FC Utrecht elkaar in de eindstrijd om een Europees ticket.

Opstelling Vitesse: Pasveer, Karavaev, Doekhi, Van der Werff, Clark, Ödegaard, Serero, Foor, Büttner (Bero/68), Buitink (Matavz/46), Linssen (Darfalou/85).