Gedumpte hond gevonden in vuilniszak in Vlaardingen – Hartvannederland.nl

Vlaardingen – De dierenpolitie is op zoek naar de eigenaar van een dode hond die vandaag dood in een vuilniszak werd aangetroffen in Vlaardingen. Het dier was waarschijnlijk al dagen dood.

Een voorbijganger zag op het water een vuilniszak drijven en besloot toen om de politie te bellen. In de zak werd een dode herderachtige hond aangetroffen. Het dier lag vermoedelijk al enkele dagen in het water.

Vlaardingen – In het water rond de Boerhaavestraat is donderdagmiddag een lugubere vondst gedaan toen een vuilniszak geopend werd die daar rond dreef. In de zak werd een dode hond aangetroffen, de dierenpolitie is gestart met een onderzoek. Ze kunnen nog niet zeggen of de hond overleden was voordat deze in de zak in het water gedumpt is. Getracht zal worden de eigenaar van het beest te vinden, de hond was niet gechipt waardoor het wat moeilijker zal worden. Hij of zij zal daarna een verklaring moeten afleggen naar wat er precies is gebeurt.

Het is volgens de dierenpolitie onduidelijk of de hond al dood was toen hij in de zak werd gestopt. Het kan ook een geval van dierenmishandeling zijn geweest. Het dier was niet gechipt.

In het water bij de Vlaardingse Boerhaavestraat heeft de politie een dode hond in een vuilniszak gevonden. Het dier lag er waarschijnlijk al een aantal dagen.

Het gaat om een herderachtige hond die niet was gechipt. De Politie Eenheid Rotterdam Dierenwelzijn laat via Twitter weten dat ze op zoek zijn naar de persoon van wie het dier was, of mensen die de hond herkennen.