Politie vindt 34 asielzoekers in vrachtwagen in Vlaardingen | Waterweg – AD.nl

Politie vindt 34 asielzoekers in vrachtwagen in Vlaardingen | Waterweg - AD.nl
34 mensen ontdekt in vrachtwagen scheepvaartbedrijf Vlaardingen
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Onder de zogenoemde inklimmers zijn twee kinderen van zeven en negen jaar. Volgens de politie verkeren ze allemaal in goede gezondheid.

Weer hoop gesjoemel geconstateerd bij controle door ILT 10-05-2019 | Overtredingen AALSMEER – De Inspectie Leefomgeving en Transport(ILT) hield vandaag, vrijdag 10 mei, een controle b… Omleidingen en hinder door herstelwerk Beneluxtunnel na vrachtwagenbrand 10-05-2019 | Weer en Verkeer ROTTERDAM – Verkeer in noordelijke richting bij Rotterdam moet vrijdagavond rekening houden met omle… Agent onwel op binnenvaartschip met drugslab in haven Moerdijk 10-05-2019 | Overtredingen MOERDIJK – [update 23:45 uur] Op een binnenvaartschip in de dorpshaven van Moerdijk heeft de po…

Waar de mensen de vrachtwagen in zijn geklommen, is nog niet duidelijk. Het voertuig was op weg naar Engeland. De inklimmers zijn naar het politiebureau gebracht om verder nagetrokken en onderzocht te worden.

Vrouw dood door bedrijfsongeluk op schip Eemshaven 10-05-2019 | Algemeen EEMSHAVEN – Een arbeidsongeval aan boord van een schip in de Eemshaven in Groningen heeft donderdag … Explosie bij Meubitrend in Oss; gevel ontzet 10-05-2019 | Brand OSS – [update 14:02 uur] De brandweer is vrijdagmiddag opgeroepen voor een brand bij Meubitrend aan … Verlies van 4,4 miljoen euro voor Waberers in eerste kwartaal 2019 10-05-2019 | Financieel BUDAPEST – Er hangen wat donkere wolken voor het zonnetje van het Hongaarse transportbedrijf Waberer…

De Roemeense chauffeur van de vrachtwagen waarin ze gevonden werden, is ook meegenomen naar het bureau. Hij wordt verdacht van mensenhandel.

Allereerst is gekeken naar de gezondheid van de aangetroffen mensen. Zij worden nu overgebracht naar het politiebureau. Daar wordt gekeken waar ze vandaan komen en hoe ze precies in de laadruimte van de vrachtwagen terecht gekomen zijn.