Politie haalt 34 inklimmers uit vrachtwagen in Vlaardingen – Hartvannederland.nl

Politie haalt 34 \inklimmers\ uit vrachtwagen in Vlaardingen - Hartvannederland.nl
34 mensen ontdekt in vrachtwagen scheepvaartbedrijf Vlaardingen
Onder de zogenoemde inklimmers zijn twee kinderen van zeven en negen jaar. Volgens de politie verkeren ze allemaal in goede gezondheid.

Waar de mensen de vrachtwagen in zijn geklommen, is nog niet duidelijk. Het voertuig was op weg naar Engeland. De inklimmers zijn naar het politiebureau gebracht om verder nagetrokken en onderzocht te worden.

De Roemeense chauffeur van de vrachtwagen waarin ze gevonden werden, is ook meegenomen naar het bureau. Hij wordt verdacht van mensenhandel.

Vrouw dood door bedrijfsongeluk op schip Eemshaven 10-05-2019 | Algemeen EEMSHAVEN – Een arbeidsongeval aan boord van een schip in de Eemshaven in Groningen heeft donderdag … Explosie bij Meubitrend in Oss; gevel ontzet 10-05-2019 | Brand OSS – [update 14:02 uur] De brandweer is vrijdagmiddag opgeroepen voor een brand bij Meubitrend aan … Verlies van 4,4 miljoen euro voor Waberers in eerste kwartaal 2019 10-05-2019 | Financieel BUDAPEST – Er hangen wat donkere wolken voor het zonnetje van het Hongaarse transportbedrijf Waberer…

Inklimmers ontdekt in vrachtwagen in Vlaardingen [+fotos]

Vlaardingen – 34 inklimmers, onder wie twee kinderen van 7 en 9 jaar oud, zijn ontdekt in een vrachtwagen op het terrein van een scheepvaartbedrijf in Vlaardingen. Politie Rotterdam laat weten dat alle personen gezond en wel zijn.

Binnen één dag 2.000 snelheidsboetes A2 11-05-2019 | Weer en Verkeer DRIEBERGEN – Sinds vrijdagavond 22.00 uur zijn er al meer dan 2000 automobilisten geflitst op de A2,… Grote brand bij Smile Plastics in Susteren 11-05-2019 | Brand SUSTEREN – Het bedrijf Smile Plastics in Susteren (Limburg) is zaterdagmiddag getroffen door een gro… Inklimmers ontdekt in vrachtwagen in Vlaardingen 11-05-2019 | Criminaliteit VLAARDINGEN – [update 18:49 uur] In een vrachtwagen op het terrein van DFDS in Vlaardingen zijn…

De inklimmers worden overgebracht naar het politiebureau. Daar worden zij onderzocht. Het is niet bekend uit welk land zij afkomstig zijn. Daardoor is ook onduidelijk of ze al in Nederland asiel hebben aangevraagd, of dat hier alsnog gaan doen.

Medewerkers van ferrydienst DFDS in Vlaardingen zo’n 25 illegalen ontdekt in een vrachtwagen. Onder hen zijn twee kinderen van 7 en 9 jaar. Ze worden overgebracht naar een politiebureau. De Roemeense vrachtwagenchauffeur is aangehouden. #illegalen #verstekelingen #vlaardingen pic.twitter.com/M6h0kAHKuw

Ook de chauffeur, een man van Roemeense afkomst, gaat naar het bureau voor verhoor: hij wordt verdacht van mensenhandel en zit vast.