Spookrijder veroorzaakt dodelijk ongeval op A2 bij Maarheeze

Spookrijder veroorzaakt dodelijk ongeval op A2 bij Maarheeze
Spookrijder veroorzaakt ongeluk op A2, snelweg dicht
Op de A2 bij Maarheeze heeft een spookrijder een ongeluk veroorzaakt. De spookrijder uit België botste op een andere personenauto. De bestuurder van die wagen, een man uit Limburg, kwam om het leven. Zijn vriendin raakte lichtgewond. De spookrijder ligt zwaargewond in het ziekenhuis.

Iets voor 21.00 uur vond het ongeluk plaats. Daarvoor was de spookrijder al gezien bij Weert, meldt 1Limburg. Daar reed de automobilist tegen het verkeer in richting Eindhoven. Automobilisten waarschuwden direct de hulpdiensten, maar de crash bij Maarheeze kon niet meer worden voorkomen.

De snelweg is voorlopig dicht. Verkeer vanuit Eindhoven naar Maastricht wordt omgeleid. Automobilisten wordt geadviseerd om te rijden via Venlo over de A67 en A73.

MAARHEEZE – Op de snelweg A2 bij Maarheeze is donderdagavond een man uit Limburg om het leven gekomen bij een ongeluk met een spookrijder. De spookrijder zelf raakte zwaargewond.

Rond negen uur botste de Belgische spookrijder op een andere auto. De bestuurder van de auto overleed, zijn vriendin raakte lichtgewond. De spookrijder raakte bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij is met spoed naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht. De snelweg is richting Weert afgesloten voor onderzoek.