Onrustige nacht in flatgebouw Weert na vondst dode man – De Limburger

Onrustige nacht in flatgebouw Weert na vondst dode man - De Limburger
Politie Limburg treft dode man aan onder verdachte omstandigheden
In een portiekflat aan de Zilvermeeuw in Weert wordt in de nacht van donderdag op vrijdag een dode man aangetroffen. De politie haalt alles uit de kast voor een grondig onderzoek.

In een portiekflat aan de Zilvermeeuw in Weert wordt in de nacht van donderdag op vrijdag een dode man aangetroffen. De politie haalt alles uit de kast voor een grondig onderzoek.

Een onderzoeksteam van de politie in witte pakken, een batterij agenten, en bijna tien politiebusjes en -wagens verzamelen zich vrijdagmorgen aan de Zilvermeeuw in de Weerter wijk Graswinkel. De politie pakt het onderzoek naar de dode man die in de nacht van donderdag op vrijdag onder verdachte omstandigheden werd aangetroffen in zijn appartement grondig aan.

WEERT – In het Limburgse Weert is vanmorgen vroeg onder verdachte omstandigheden een overleden man aangetroffen door de politie.

De politie kreeg een melding dat de man al enkele dagen niet meer was gezien. Rond 02.30 uur vannacht gingen agenten de woning aan de Zilvermeeuw binnen en troffen daar het lijk aan.

Het onderzoek naar de overleden persoon is in volle gang. De woning in een appartementencomplex aan de Zilvermeeuw wordt bewaakt.

Hoe de man is komen te overlijden, wordt onderzocht. De recherche is ter plaatse en ook Forensische Opsporing heeft onderzoek in de woning verricht. De man werd aangetroffen onder verdachte omstandigheden, vandaar dat de hulpdiensten hebben besloten om een onderzoek op te starten. Meer over die omstandigheden en andere informatie, zoals de identiteit van de man, wordt op dit moment nog niet gegeven, aldus de politie in een verklaring.

07:59Wilders reageert op aanslagen moskeeën00:57Stoute Rutte maakt Marianne Thieme onzeker14 mrt.Baudet kiest voor Jinek en maakt Buma boos11:09Zo meedogenloos ging moskeemoordenaar te werkDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.