Duikers vinden in Weert geen concrete sporen in moordzaak Dennis Struijk – Eindhovens Dagblad

Duikers vinden in Weert geen concrete sporen in moordzaak Dennis Struijk - Eindhovens Dagblad
Politieduikers zoeken naar sporen in moordzaak Dennis Struijk uit Best
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9940. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ed.nl te lezen.

"We zochten dinsdag naar alles wat in ons onderzoek kan helpen", zei een politiewoordvoerder. Er werd onder meer gebruikgemaakt van zogenoemde magneetsledes. Daarmee kunnen metalen voorwerpen uit het water worden gevist.

Maandagochtend hield de politie een 28-jarige en een 31-jarige Zaandammer aan. Zij worden ervan verdacht direct bij de liquidatie van Dennis Struijk betrokken te zijn geweest. De politie zoekt nog een derde verdachte.

Meer aanhoudingen Het onderzoek naar de moord op Dennis Struijk is er een van de lange adem. Ruim twee jaar heeft het geduurd om tot dit voorlopige resultaat te komen. Maar het onderzoek gaat ook nu onverminderd voort. We zijn in elk geval nog op zoek naar een derde verdachte, maar de politie sluit ook zeker niet uit dat er in de loop van de tijd meer mensen worden aangehouden die meer weten van deze zaak.

Politieonderzoek Liquidatie Dennis Struijk in Weert levert geen resultaat op

LEES OOK: Dennis Struijk werd geliquideerd in Best: twee verdachten aangehouden na jarenlang onderzoek

Dinsdagavond werd in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de liquidatie van Struijk. In de uitzending werd benadrukt dat de beloning van 20.000 euro voor de gouden tip in de zaak nog steeds staat.

Het onderzoeksteam dat de afgelopen twee jaar de moord op de destijds 35-jarige Dennis Struijk uit Eindhoven onderzoekt, hield afgelopen maandag een 28-jarige en een 31-jarige man in de regio Zaandam aan. Zij worden er van verdacht direct bij de liquidatie betrokken te zijn geweest

Struijk werd op 31 augustus 2017 in Best van het leven beroofd. Hij werd opgewacht en doodgeschoten nadat hij bij een kennis op bezoek was geweest. De Eindhovenaar was een bekende van de politie en was al zeker twee keer eerder doelwit van een liquidatiepoging.

Opsporing Verzocht Bij het televisieprogramma Opsporing Verzocht werd er dinsdagavond ook aandacht besteedt aan het lopende onderzoek. Het item is hieronder terug te kijken.