Twee mannen raken slaags in de sauna

Twee mannen raken slaags in de sauna
Verhitte ruzie in Tilburgse sauna: kopstoot en duw- en trekwerk
TILBURG – In wellnescentrum SpaPuur aan de Moerse Dreef in Tilburg is dinsdag een 22-jarige man uit Arnhem opgepakt. Hij zou een andere saunabezoeker hebben mishandeld.

Volgens het slachtoffer had hij de Arnhemmer meerdere keren gevraagd om stil te zijn. De twee mannen kregen ruzie, waarna de verdachte een kopstoot uitgedeeld zou hebben.

De politie werd opgetrommeld en de verdachte is opgepakt. Hij is verhoord en woensdag vrijgelaten. 

VoorbijgangerHet lichaam werd dinsdag rond twee uur ontdekt door een voorbijganger. De politie startte meteen een onderzoek. Zo zijn er met een helikopter overzichtsfoto’s gemaakt vanuit de lucht.

Op de hoogte blijven van het nieuws in Brabant? Meld je aan voor de dagelijkse nieuwsbrief!

“Onze specialisten zijn nog bezig met het onderzoek naar zijn dood. Het is dus nog te vroeg om conclusies te trekken”, laat een woordvoerder van de politie weten. 

De politie heeft dinsdagavond in Tilburg een 22-jarige man uit Arnhem is in een wellnesscentrum aan de Moerse Dreef opgepakt. 'De 22-jarige man zou een andere bezoeker hebben mishandeld en een kopstoot hebben gegeven', zo meldt de politie woensdag.

Dinsdagavond rond 19.20 uur maande het slachtoffer de verdachte meerdere keren tot stilte in de sauna. 'Er ontstond duw- en trekwerk waarna de verdachte volgens het slachtoffer een kopstoot uitdeelde', aldus de politie. 

Het personeel werd gewaarschuwd en zij waarschuwden de politie. Daarop is de Arnhemmer opgepakt voor mishandeling. Hij is na verhoor een dag later in vrijheid gesteld.


Wereld at Twitter: