Verdachte fatale steekpartij Elderveld verstopte zichzelf in de struiken

Verdachte fatale steekpartij Elderveld verstopte zichzelf in de struiken
Dode bij steekpartij bij flat in Arnhem, verdachte aangehouden
ARNHEM – Een nog onbekende man is woensdagavond doodgestoken in Arnhem. De politie heeft korte tijd later een verdachte aangehouden. De omgeving is afgezet en de politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Het is nog onduidelijk wie de dode is en wat de aanleiding was voor het geweld.

Het steekincident gebeurde rond 21.00 uur bij een woning aan de Kortlandplaats, aan de zuidwestkant van de stad.

De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen iets na 21:00 uur in grote getalen ter plaatse. Alle hulp mocht voor het slachtoffer niet meer baten, de man is ter plekke overleden. Het gebied rondom de flat aan de Kortlandplaats is ruim afgezet.

geweldarnhempolitieUpdated Gisteren, 22:32Gisteren, 21:49 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S08 aug.Laffe daad dierenbeul gefilmd in Helmond08 aug.Harde windstoten op komst: 'Gevaar voor campings dreigt'08 aug.Nederlandse jihadisten gespot op Arabische tv08 aug.Dit zijn de bizarre concurrenten van GlennisGerelateerde artikelen06 aug.BinnenlandTwee gewonden steekpartij Vlissingen03 aug.NieuwsVerdachte steekincident Tilburg aangehouden02 aug.BuitenlandRapper doodgestoken in Londen01 aug.BinnenlandMan zwaargewond bij steekincident Tilburg31 jul.BinnenlandGewonde bij steekpartij centrum Enschede27 jul.BinnenlandVrouw verdacht van moordpoging op meisje (11)Dagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

 ARNHEM – Hulpdiensten zijn woensdagavond groots gealarmeerd voor een steekincident op de Kortlandplaats in Arnhem. Bij de steekpartij kwam een man om het leven gekomen. Een verdachte is aangehouden.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.


Wereld at Twitter: