Vodafone kampt met grootschalige storing

Vodafone kampt met grootschalige storing
Vodafone kampt met grootschalige storing | Economie
AMSTERDAM (ANP) – Provider Vodafone kampt donderdag met een grote netwerkstoring. Veel mobiele klanten kunnen niet bellen of gebeld worden. Het is niet bekend hoelang de storing duurt en wat de oorzaak is.

Op de site alle storingen.nl komen uit het gehele land klachten over problemen met Vodafone. Een klant uit Zuid-Limburg meldt niet te kunnen bellen en te appen. Bij een klant in Zandvoort ligt het netwerk en telefonie plat. In Zwolle klaagt een Vodafone-klant eveneens geen bereik te hebben.

Op Twitter liet Vodafone weten achter de schermen druk aan de slag te zijn om de storing zo snel mogelijk te verhelpen.

Ook in Groningen komen meldingen binnen van Vodafone-klanten die problemen met hun verbinding ervaren.

08 aug.Bitcoin wordt zwaar gemanipuleerd08 aug.Sekswinkel bestaat 50 jaar: Prima als niemand komt07 aug.Nederlanders de dupe van staking budgetvlieger03 aug.Heineken zet Carlsberg een hakElke ochtend het laatste financiële nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Op het forum van Vodafone bevestigt het bedrijf de problemen. "We ervaren momenteel een storing waardoor je problemen met het netwerk kunt ondervinden. Wij doen hard ons best om de hinder te beperken en dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Zodra er meer info is zullen we dit delen via dit topic", luidt het korte bericht.


Wereld at Twitter: