Tweetal opgepakt voor zware mishandeling van Arnhemse badmeesters

Tweetal opgepakt voor zware mishandeling van Arnhemse badmeesters
Duo vast voor zware mishandeling badmeesters | Binnenland
ARNHEM – Een man en een vrouw van 21 jaar zitten vast voor betrokkenheid bij de ernstige mishandeling van twee badmeesters in een Arnhems zwembad. Beide verdachten komen uit de Gelderse hoofdstad. De politie meldde donderdag dat ze een dag eerder zijn opgepakt. Ook doorzocht de politie vier woningen. Agenten legden beslag op waardevolle spullen van de verdachten, als mogelijk voorschot op een schadevergoeding voor de slachtoffers.

De politie noemt het waarschijnlijk dat meer aanhoudingen zullen volgen. De politie, het Openbaar Ministerie en burgemeester Ahmed Marcouch hebben hun verontwaardiging over de mishandeling geuit. De badmeesters hebben een min of meer publieke functie, ze zorgen ervoor dat mensen veilig kunnen zwemmen, aldus de politie.

De badmeesters hebben een min of meer publieke functie, ze zorgen ervoor dat mensen veilig kunnen zwemmen, aldus de politie. Marcouch reageerde eerder op Twitter fel op het incident: “Hou je laffe poten thuis en buig je hoofd diep voor de mensen die ons en onze kinderen in het zwembad zoveel watervreugde geven.”

De twee badmeesters werden anderhalve week terug aangevallen in zwembad Klarenbeek. Ze moesten voor behandeling naar het ziekenhuis. Marcouch reageerde fel: Hou je laffe poten thuis en buig je hoofd diep voor de mensen die ons en onze kinderen in het zwembad zoveel watervreugde geven, twitterde hij.

zwembadenpolitie1 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S08 aug.Laffe daad dierenbeul gefilmd in Helmond08 aug.Harde windstoten op komst: 'Gevaar voor campings dreigt'08 aug.Nederlandse jihadisten gespot op Arabische tv05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?Gerelateerde artikelen07 aug.BinnenlandMogelijk langere straf na mishandeling Praagse ober06 aug.BinnenlandPolitie Amsterdam pakt 17 zakkenrollers02 aug.BinnenlandStandaard snelrecht bij slaan van agent02 aug.BinnenlandAgent breekt neus door rake klap31 jul.BinnenlandEis 5 jaar voor verwaarlozing campingjongen31 jul.BinnenlandZijn ouders sloten Jaden (8) op in kist op campingDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de krant.dg.nl te lezen.

Woensdagavond zijn ook vier woningen doorzocht. Daarbij zijn spullen in beslag genomen die mogelijk als bewijs kunnen dienen. Om wat voor spullen het gaat, wil de politie niet zeggen.


Wereld at Twitter: