Nederlandse man (39) verongelukt in Zwitserse rivier

Nederlandse man (39) verongelukt in Zwitserse rivier
Nederlander (39) verdrinkt in gletsjerrivier | Buitenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Bij de politie kwam dinsdag een melding binnen over een persoon die in de rivier in de problemen was geraakt en vervolgens uit het zicht was verdwenen. Meerdere hulpdiensten werden ingezet bij de zoektocht naar de man. 

In het Zwitserse Berner Oberland is het lichaam gevonden van de 39-jarige Nederlander die sinds dinsdag was vermist. Hij ging toen een gletsjerrivier in ter hoogte van een lokale luchthaven en verdween.

Zijn lichaam werd woensdag aangetroffen. Ambulancemedewerkers konden niks meer voor de man betekenen. De politie doet onderzoek naar het incident.

Eerder deze week kwam een andere Nederlander in het zuiden van Zwitserland om het leven. De zestigjarige man gleed uit tijdens het bergbeklimmen en viel 300 meter de diepte in.

De man raakte volgens de Zwitserse politie in de problemen. Hij ging kopje onder en kwam niet meer boven.

Wil jij elke ochtend direct weten wat je s nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!


Wereld at Twitter: