19-jarige zwaargewond na achtervolging

19-jarige zwaargewond na achtervolging
Man gereanimeerd na achtervolging door politie in Houten
De man reed eerst tegen een lantaarnpaal, vervolgens achteruit tegen de politieauto, waarna hij er hard vandoor ging.

Op De Rede raakte hij de berm en kwam hij op zijn kop in het water terecht. Agenten vonden de man tientallen meters verderop in het water.

De man uit IJsselstein ging ervandoor toen agenten hem rond 01.45 uur wilden controleren op de Rondweg in Houten. Hij reed eerst tegen een lantaarnpaal, toen achteruit tegen de politieauto en ging er vervolgens hard vandoor. Op De Rede raakte hij de berm en kwam hij met zijn auto op zijn kop in het water terecht.

Met hulp van de politiehelikopter is gezocht naar eventuele andere inzittenden, maar er is niemand aangetroffen.

Agenten vonden de man tientallen meters verderop in het water. Hij is gereanimeerd en zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. Met een politiehelikopter is nog gezocht naar eventuele andere inzittenden, maar die werden niet gevonden.

Zwaargewond Man gereanimeerd na ongeluk tijdens politieachtervolging

Wil jij elke ochtend direct weten wat je s nachts gemist hebt en wat er die dag gaat gebeuren? Abonneer je dan nu op onze Dit wordt het nieuws-nieuwsbrief!

HOUTEN – De 19-jarige man die afgelopen weekend zwaargewond in de sloot belandde na een achtervolging door de politie is overleden. De politie heeft dat laten weten.

De bestuurder uit IJsselstein sloeg in de nacht van zaterdag op zondag op de vlucht toen agenten hem wilden controleren op de Rondweg in Houten. De man reed eerst tegen een lantaarnpaal, vervolgens achteruit tegen de politieauto, waarna hij er hard vandoor ging.

Op De Rede raakte hij de berm en kwam de auto op zijn kop in het water terecht. Agenten vonden de man tientallen meters verderop in het water. De IJsselsteiner werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Daar is hij overleden.

houtenUpdated Vandaag, 14:53Vandaag, 14:52 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S04 nov. 2017De bizarre opmars van de bitcoin19 jun.Zo levert oud baantje nog wat biertjes op07:15Pikante fotoshoot voor allerknapste boerin30 sep.Nieuwe beelden: helden redden passagiersGerelateerde artikelen30 sep.BinnenlandKoolmonoxide-alarm bij Airbnb27 sep.BinnenlandPersoon omgekomen bij brand in Nijeholtpade25 sep.BinnenlandAlphenaar vast voor dood man uit Dreischor13 sep.BinnenlandKwart van bomen in MH17-bos dood13 sep.BuitenlandSchutter Californië doodt vijf mensen07 sep.BuitenlandKind omgekomen bij buiten spelen op treinDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.