Zevende dode gevonden onder puin ingestort gebouw Marseille

Zevende dode gevonden onder puin ingestort gebouw Marseille
Zevende lichaam gevonden onder puin Marseille | Buitenland
Maandag stortten twee gebouwen plotseling in. Volgens hulpdiensten kost de reddingsoperatie veel tijd vanwege de slechte staat van de omliggende gebouwen.

De twee gebouwen in het centrum van Marseille stortten maandagochtend plotseling in. Een van de panden was onbewoonbaar verklaard en ontruimd. Het tweede pand was nog bewoond. Vlak na het incident lieten de autoriteiten weten dat er acht personen werden vermist.

Volgens hulpdiensten neemt de reddingsoperatie zoveel tijd in beslag vanwege de slechte staat van de omliggende gebouwen. Deze woningen zijn verzwakt na de ineenstorting van de twee gebouwen. Dinsdag werd uit voorzorg al een bouwval neergehaald.

De Franse autoriteiten onderzoeken nog wat de oorzaak is van het voorval. Omwonenden lieten aan de Franse pers weten dat veel van de panden, gelegen vlakbij het historische centrum van Marseille, al lange tijd in een zeer slechte staat verkeerden.

Huib de Zeeuw 8 november 2018 om 20:44 Mail de redactie Artikel opslaan Opmerkingen? Mail ons Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. U kunt ons ook anoniem een tip geven.

Om verder te gaan naar onze website, hebben wij dus uw toestemming nodig om u een optimale surfervaring te geven. Klik daarom nu op Verder naar website.

Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina bezocht wordt, waar precies bezoekers de meeste tijd doorbrengen… Hierdoor zijn we in staat de structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor u. De statistieken en overige rapportages herleiden we niet naar personen.

Ons doel is om bezoekers van onze website te voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor hem of haar. Daarom proberen wij onze website zoveel mogelijk aan iedere bezoeker aan te passen. Dit doen we niet alleen via de inhoud van onze website, maar ook via de advertenties die worden getoond.

De content van onze website is grotendeels tot helemaal gratis. In ruil tonen we ook advertenties. Op deze manier kunnen we jou kosteloos laten genieten van boeiende artikels en/of interessante videos.

Om deze gepersonaliseerde advertenties te kunnen leveren, proberen wij op basis van de websites die u bezoekt op het internet een beeld te krijgen van uw vermoedelijke interesses. Op basis van deze interesses passen we de inhoud op onze website aan voor verschillende groepen klanten. Zo kan u bijvoorbeeld op basis van uw surfgedrag opgenomen worden in een bepaalde categorie, zoals man, leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar, getrouwd en kinderen, met een interesse in voetbal. Deze groep krijgt vervolgens uiteraard andere advertenties te zien dan het segment vrouw, leeftijdscategorie 20 tot 30 jaar, ongetrouwd en interesse in reizen.

De verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is, afhankelijk van de website die u bezoekt, één van de volgende entiteiten die deel uitmaken van de Belgische ondernemingsgroep De Persgroep NV:

U kan met het voorgestelde gebruik instemmen door hieronder op Verder naar website te klikken.

U krijgt advertenties te zien, maar deze zijn niet afgestemd op uw profiel waardoor ze niet altijd relevant zullen zijn en ook regelmatiger zullen terugkomen.

U krijgt nog steeds algemene advertenties die afgestemd zijn op de content van de bezochte pagina. Zo zal u eerder sport gerelateerde advertenties tegenkomen op onze sportpaginas.

Volledige toegang tot de website, makkelijk delen met uw netwerk én reclame op maat met een minimum aan herhaling.