Bestelbus rijdt net verkochte villa van half miljoen in puin

Bestelbus rijdt net verkochte villa van half miljoen in puin
Bestelbus rijdt huis binnen; enorme ravage
De bestuurder van een bestelbusje heeft gisteravond in Barneveld een ravage aangericht. Het busje reed eerst in een doodlopend hofje door een tuin.

Vervolgens stak de chauffeur een aantal keer achteruit en ramde de gevel van een woning aan de overkant die net was verkocht, zo blijkt uit een makelaarsbord in de tuin.

Dezelfde bus was onlangs ook betrokken bij een incident in Putten, meldt een bron aan Omroep Gelderland. Toen ramde die een hek.

´Wat een bizar gebeuren´

AberMedia AberMedia AberMedia AberMedia AberMedia AberMedia AberMedia AberMedia AberMedia ´Wat een bizar gebeuren´ 09-11-2018, 06:58 | Van de redactie BARNEVELD Burgemeester Asje van Dijk bracht donderdagavond een bezoek aan de bewoners van De Cotelaer in Barneveld van wie de woning schade opliep door een incident met een bestelbus. ,,Wat een bizar gebeuren; was bij onze inwoners die getroffen zijn en heb gehoord van hen hoe dat hen raakt. Dank ook voor hulp van politie en brandweer", schrijft Van Dijk op Twitter.

Een busje reed donderdagavond op De Cotelaer tegen twee woningen aan. Ook reed het voertuig door een tuin die daardoor vernield is. Eén van de woningen is door de botsing onbewoonbaar geworden. De bestuurder van het busje is aangehouden. Hij heeft geen rijbewijs. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.