Dochters Barack en Michelle Obama via ivf verwekt

Dochters Barack en Michelle Obama via ivf verwekt
Michelle Obama fileert Trump in nieuw boek | Buitenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De twee dochters van Michelle en Barack Obama zijn via ivf-behandelingen verwekt. Dat laat de voormalige presidentsvrouw weten in een openhartig interview met ABC News.

In het interview doet Michelle een boekje open over haar kinderwens toendertijd. Toen ze halverwege de dertig was realiseerde de  voormalige first lady zich dat haar biologische klok begon te tikken en dat ze minder eicellen produceerde. “Toen ik 34 of 35 was, wist ik dat we ivf moesten ondergaan”, vertelt ze eerlijk in het interview over haar twee dochters, Malia van twintig en Sasha van zeventien. 

Aanleiding van het interview zijn de memoires van Michelle Obama, Becoming, die aanstaande dinsdag verschijnen. Hierin schrijft ze onder andere over haar meerdere ivf-behandelingen, maar is ze ook open over haar miskraam die ze twintig jaar geleden kreeg. “Ik wist niet hoe vaak miskramen voorkomen, omdat er nooit over wordt gepraat. Je zit in je eigen pijn, denkend dat er iets kapot is”, zegt ze hierover.