Frans meisje (17) overlijdt nadat ze haar telefoon in vol bad laat vallen

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Een tragisch ongeluk in de Noord-Franse plaats Outreau heeft een 17-jarig meisje het leven gekost. Ze liet haar telefoon vallen terwijl ze in bad zat en werd zo geëlektrocuteerd.

Franse tiener overleden nadat telefoon in badwater valt

Het slachtoffer werd dinsdagmiddag gevonden door haar moeder. Die sloeg groot alarm, maar alle hulp kwam te laat. Het meisje overleed ter plaatse.

Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina bezocht wordt, waar precies bezoekers de meeste tijd doorbrengen… Hierdoor zijn we in staat de structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor u. De statistieken en overige rapportages herleiden we niet naar personen.

Volgens Franse media was de telefoon van het slachtoffer verbonden met een slecht functionerende oplaadkabel die met een verlengsnoer was aangesloten op een stopcontact buiten de badkamer. 

Een deskundige zegt tegen de Franse nieuwssite La Voix dat het zonder verlengsnoer niet mogelijk zou mogen zijn om een telefoon in bad te gebruiken. Elektriciteitspunten mogen niet te dicht bij waterpunten worden geplaatst.

De verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is, afhankelijk van de website die u bezoekt, één van de volgende entiteiten die deel uitmaken van de Belgische ondernemingsgroep De Persgroep NV:

De autoriteiten gaan ervan uit dat het incident in Outreau een ongeluk was. De dood van het meisje wordt niet verder onderzocht.

De content van onze website is grotendeels tot helemaal gratis. In ruil tonen we ook advertenties. Op deze manier kunnen we jou kosteloos laten genieten van boeiende artikels en/of interessante videos.