Ongelukken en pech zorgen voor zeer drukke avondspits

Ongelukken en pech zorgen voor zeer drukke avondspits
Drukke avondspits door ongevallen en pech | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

REGIO – Door onder meer ongevallen en pech is de avondspits van donderdagavond één van de drukste van dit jaar tot nu toe, aldus Rijkswaterstaat. De A12 tussen Den Haag en Utrecht spant de kroon met aan het eind van de middag 21 kilometer file.

Op de A1 staat er vanuit de richting Hengelo ongeveer 10 kilometer file omdat daar een vrachtwagen door pech was gestrand. Verkeer dat op de A1 in de andere richting rijdt, komt tussen Twello en Bathmen in de file te staan.

Net na Reeuwijk is een stuk weg verzakt en daarom is één rijstrook afgesloten. Na de avondspits gaat ook een tweede rijstrook dicht. Dus ook later op de avond is er mogelijk sprake van vertraging, aldus Rijkswaterstaat.

De donderdagavondspits is meestal al druk en er zijn weinig alternatieven die kant op. Hoe diep de verzakking is, is onbekend. Na de avondspits wordt het stuk weg opnieuw geasfalteerd.

Vanmiddag heeft de politie op de A58 bij Breda dertig bekeuringen uitgeschreven. Die werden uitgedeeld aan mensen die filmend langs een aanrijding reden.