Slachtoffer overval Waalwijk jaagt daders met een stoel naar buiten

Slachtoffer overval Waalwijk jaagt daders met een stoel naar buiten
Twee brutale jongens proberen woning in Waalwijk te overvallen met wapens, bewoner twijfelt niet en jaagt ze weg met stoel
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9930. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.

WAALWIJK – De politie doet onderzoek naar een overval in de Zonnedauwstraat in Waalwijk. Rond iets voor half zes ging de deurbel van een woning. "Mijn vrouw deed open en de twee daders kwamen binnengestormd", vertelt de hevig geschrokken bewoner van het huis.

Aan de Zonnedauwstraat in Waalwijk is maandagmiddag omstreeks 17.30 uur een woning overvallen. Voor zover bekend gaat het om twee daders met mogelijk een lichtgetinte huid. Ze droegen beiden een donker gekleurde jas en petjes van het merk Gucci.

Voor zover bekend gaat het om twee daders met mogelijk een lichtgetinte huid. Ze droegen een donkergekleurde jas en petjes van het merk Gucci. Ze renden weg richting de Bevernelstraat.

Stoel opgepakt en op ze afgegaan Op het moment dat de jongens het huis binnen drongen zat de man achterin de woning te eten. "Ik heb meteen mijn stoel opgepakt en ben op ze afgegaan." Op die manier lukte het de man de overvallers uit zijn huis te drijven.

De politie waarschuwt mensen de daders niet zelf te benaderen omdat ze mogelijk een wapen bij zich hadden.

De dochter van het echtpaar was boven op haar kamer tijdens de overval. De twee daders hebben niks buitgemaakt en er is niemand gewond is geraakt.

Klopjacht naar daders De politie heeft een politiehond ingezet om in de buurt te zoeken naar de daders. Mensen die de jongens zien of gezien hebben, kunnen zich melden bij de politie.

De politie waarschuwt mensen de daders niet zelf te benaderen omdat ze mogelijk een wapen bij zich hebben.