Koning heeft Trump uitnodiging gestuurd voor bezoek aan Nederland – AD.nl

\Koning heeft Trump uitnodiging gestuurd voor bezoek aan Nederland\ - AD.nl
Willem-Alexander nodigt Trump uit | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Trump is uitgenodigd om de herdenking bij te wonen van de Slag om de Schelde, op 31 augustus in Terneuzen.

Trump is uitgenodigd om de herdenking bij te wonen van de Slag om de Schelde, op 31 augustus in Terneuzen. Het is dan 75 jaar na de militaire operatie die van cruciaal belang was voor de bevrijding van Nederland en België. Met de uitnodiging aan de Amerikaanse president neemt Nederland het risico dat de koning een blauwtje loopt. De kans dat Trump daadwerkelijk deze kant op komt, wordt klein geacht. Gebruikelijk is dat de vorst pas een uitnodiging stuurt als er aanwijzingen zijn dat de ontvanger er ontvankelijk voor is.

Willem-Alexander nodigt Trump uit voor oorlogsherdenking

Den Haag – Koning Willem-Alexander is ingezet om de Amerikaanse president Donald Trump naar Nederland te krijgen.

Koning Willem-Alexander is ingezet om Donald Trump naar Nederland te krijgen. De vorst heeft de president van de Verenigde Staten uitgenodigd voor de herdenking van de bevrijding, zo bevestigt de Rijksvoorlichtingsdienst aan De Telegraaf. De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra beaamt het: De president heeft de uitnodiging van de koning inderdaad ontvangen.

Trump is uitgenodigd om de herdenking bij te wonen van de Slag om de Schelde, op 31 augustus in Terneuzen.

De vorst heeft zeer recent Trump uitgenodigd voor de herdenking van de bevrijding, zo bevestigt de Rijksvoorlichtingsdienst. De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra beaamt het: De president heeft de uitnodiging van de koning ontvangen.

Trump is uitgenodigd om de herdenking bij te wonen van de Slag om de Schelde, op 31 augustus in Terneuzen. Het is dan 75 jaar na de militaire operatie die van cruciaal belang was voor de bevrijding van Nederland en België. Met de uitnodiging aan Trump neemt Nederland het risico dat de koning een blauwtje loopt. De kans dat de Amerikaanse president daadwerkelijk deze kant op komt, wordt immers nog steeds klein geacht. Gebruikelijk is dat de vorst pas een uitnodiging stuurt als er aanwijzingen zijn dat de ontvanger er ontvankelijk voor is.